Logo britalevne.cz

Obsah košíku

počet položek: 0
celková cena: 0 Kč

Ochrana osobních údajů

Internetový obchod britalevne.cz děkuje za Vaší důvěru a zavazuje se, že bude chránit Vámi poskytnutá data, která musela být uvedena při realizaci objednávky.

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.


Společnost eshopy s. r. o. veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám.


Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží.


Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá společnost eshopy s. r. o. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


Osobní údaje je možno na výslovnou žádost zákazníka vymazat z naší databáze.

Společnost BRITA GmbH., jako světový výrobce vodních filtrů, dodává své produkty do více jak 70-zemí světa. Aby filtrace vody byla vždy účinná a splňovala veškeré hygienické standardy dané země, společnost BRITA GmbH. vyrábí pro různé geografické oblasti různé typy filtračních patron (tj. patrony, které obsahují v závislosti na místních podmínkách různá množství, resp. poměry mixážní směsi a dalších látek ). Náš obchod, jakožto autorizovaný prodejce značky BRITA® Vám může 100 % zaručit, že u nás zakoupíte pouze produkty vyrobené speciálně pro Českou a Slovenskou republiku, a vychutnáte si tak vždy optimálně filtrovanou vodu BRITA.

Proč nakoupit u nás?

  1. Vrácení použitých filtrů

    Za každý filtr Vám dáme 25 Kč slevu na další nákup. více info

  2. Doprava ZDARMA

    Zboží nad 1.300 Kč Vám zašleme zdarma po celé ČR.více info

  3. Osobní odběry ZDARMA

    Vyzvedněte si zboží ve 14 městech po celé ČR.více info

  4. Náhradní díly ZDARMA

    Na konvice zakoupené u nás poskytujeme náhradní díly ZDARMA.více info

  5. Autorizovaný prodejce BRITA

    Jistota nákupu filtrů určených pro český trh. více info

  6. Záruka vrácení peněz

    Vrácení zboží do 30 dnů od nákupu. více info